Page loading ... Please wait.
CUPRINS ISTORIC REDACTIA NOUTATI AGENDA FORUM LINKURI UTILE CONTACT
Linkuri Utile
Va rugam sa ne sugerati toate legaturile catre site-uri de profil a caror prezenta o considerati utila.
 
Asociatia Romana pentru Chirurgie EndoscopicaAsociatia Romana pentru Chirurgie Endoscopica si alte tehnici interventionale are nevoie de dumneavoastra pentru a-si atinge scopul, si anume dezvoltarea aplicatiilor chirurgiei endoscopice īn Romānia la nivelul celor mai moderne practici internationale, pe baza extinderii si aprofundarii formelor de pregatire si cooperare īntre specialistii din domeniul chirurgiei endoscopice, precum si din domeniile conexe.
www.e-medicina.roIn acest site veti gasi foarte multe informatii din fascinanta lume a telemedicinei. Aceasta este si pagina de prezentare a Asociatia Romana de Telemedicina si Aplicatii Spatiale pentru Sanatate.
RomtransplantPagina oficiala a Asociatiei Romane a Transplantologilor din Romania. ROMTRANSPLANT are drept scop principal ameliorarea asistentei medicale a pacientilor cu diverse insuficiente organice, transplantabili in Romania.
Societatea Romana de ChirurgieSite-ul Societatii Romane de Chirurgie are drept scop informarea si deprinderea chirurgilor romani cu gandirea, limbajul si stilul stiintific, modern, ridicarea si afirmarea chirurgiei romane ca stiinta, arta si profesiune.
Jurnalul Medical TimisoaraJurnalul Medical Timisoara, infiintat cu mai mult de 45 de ani in urma, este detinut si publicat de 4 ori pe an de catre Comunitatea Academica a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, Romania.
 
© CPH 2019